هات چاکلت

هات چاکلت و انواع آن

هات چاکلت

هات چاکلت و انواع آن

اسپرسو اینتنسو


اسپرسو اینتنسو


لذت بردن از یک قهوه خوب بهترین راه برای شروع روز است. تجربه ای چندوجهی از رایحه ها و عطرها که همه حواس را بیدار می کند. قهوه لطیف، نرم، قوی یا شدید، یک عنصر باورنکردنی است که می تواند بسیاری از کام ها را راضی کند
.


دو نوع اصلی قهوه وجود دارد: عربیکا و روبوستا، که در وبلاگ‌های قبلی هر کدام با ویژگی‌های منحصربه‌فرد معرفی شده‌اند
.


تفاوت بین انواع مختلف قهوه به منشا دانه ها و برشته شدن آن مربوط می شود. به عنوان مثال، بو دادن طولانی و در دمای بالا، دانه های قهوه را تیره تر، با عطر شدیدتر می کند. برعکس، بو دادن با دمای متوسط ملایم، نت‌های معطر بیشتری را آزاد می‌کند و طعم مخملی و سبک‌تری به قهوه می‌دهد
.


بنابراین، هر کیفیت قهوه دارای ویژگی های غیرقابل انکار است، بر اساس عناصر مختلف: طعم، عطر، اسیدیته، بدن و شدت
.

قهوه در مورد انتخابی است که مطابق با ذائقه شما باشد، بنابراین بیایید به سرعت آن خواص و تفاوت ها را در بین دو نوع شناخته شده قهوه خلاصه کنیم.


قهوه عربیکا: کیفیت ها و ویژگی ها

طعم لطیفی که نمایانگر مشخصات معطر پیچیده ای است، توصیف عالی برای قهوه عربیکا است. این رقم ریشه در یمن و اتیوپی دارد، اما امروزه در آمریکای لاتین و در برخی مناطق آفریقا کشت می‌شود. این 70 درصد از تولید قهوه در سراسر جهان را تشکیل می دهد.

 

از ویژگی های اصلی قهوه عربیکا طعم لطیف، عطر میوه ای، بدنه نرم و سبک و شدت متوسط است. قهوه 100% عربیکا معطر، شیرین و کمی اسیدی است و برای کسانی که طعم کلاسیک و آرامش بخش را دوست دارند عالی است.

قهوه روبوستا: کیفیت ها و ویژگی ها

تند، قوی و با رنگ غلیظ فندقی، کرم: ما در مورد قهوه روبوستا صحبت می کنیم. این نوع قهوه در آفریقا، آسیای جنوب شرقی و برزیل کشت می شود. این رقم پس از عربیکا دومین رقم تولید شده در جهان است. محتوای کافئین بالایی دارد و برای کسانی که طعمی پر اندام و قوی را ترجیح می دهند، انتخاب ایده آلی است. دانه های قهوه روبوستا دارای سایه تیره و شکل گرد هستند.

به طور کلی قهوه روبوستا طعمی قوی، رایحه ای تند شکلاتی، گاهی با ته رنگ مغزی، بدنه ای گرد و غنی و با شدت بالا دارد.


بهترین نوع قهوه کدام است؟


با اطمینان از اینکه همیشه باید قهوه با کیفیت بالا را ترجیح دهید، با دقت و درستی برشته شده باشد، انتخاب بهترین تنوع بسیار ذهنی باقی می ماند. به طور کلی، می‌توان گفت کسانی که قهوه‌ای قوی‌تر با بدن پرتر دوست دارند، مخلوط‌هایی را ترجیح می‌دهند که درصدی از روبوستا دارند. از سوی دیگر، کسانی که طعم مخملی را در کام دوست دارند، بیشتر جذب انواع عربیکا می شوند
.


علاوه بر این، انتخاب یک ترکیب (شامل قهوه از مناطق و مناطق مختلف) یا یک منشا (دانه های کشت شده در یک منطقه جغرافیایی) نیز یک انتخاب بسیار شخصی است. منشأ جغرافیایی، واقعاً بر نتیجه درون جام تأثیر می گذارد
.

 

 اسپرسوپدیا، در انتخاب ترکیبات با کیفیت بالا، قهوه‌های اسپرسو اینتنسو و ویگوروسو را ارائه می‌کند، این قهوه‌ها به خوبی بین مشخصات معطر متنوع عربیکا و قدرت قهوه روبوستا متعادل می‌شوند. طعم آن دارای نت های ملایم فندق، نان برشته شده و شکلات تلخ است و رایحه آن رایحه های لطیفی از کاکائو دارد. این ترکیب از 30٪ عربیکا و 70٪ روبوستا تشکیل شده است که قهوه را گرد و غلیظ می کند، با لایه ای ضخیم از کرم و اسیدیته ملایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد