هات چاکلت

هات چاکلت و انواع آن

هات چاکلت

هات چاکلت و انواع آن

تفاوت بین قهوه روبوستا و عربیکا

10 تفاوت بین قهوه روبوستا و عربیکا

 

ممکن است متوجه شده باشید که برخی از برچسب های کیسه های قهوه به این واقعیت می بالند که دانه های قهوه آنها 100٪ عربیکا است. اگرچه به نظر می رسد چیزی شبیه به چیزی است که شعبده بازان می گویند، اما بیهوده نیست - این به نوع گونه ای از قهوه اشاره دارد که دانه ها از آن هستند.

بیش از 100 نوع قهوه وجود دارد، اما دو نوع اصلی که به طور گسترده تولید و فروخته می شوند عبارتند از: Coffea Arabica و Coffea Canephora (همچنین به عنوان Coffea Robusta شناخته می شود

در اینجا لیستی از 10 تفاوت بین این دو نوع قهوه وجود دارد:

 

1. رایج ترین: طعم. اغلب طعم روبوستا به عنوان لاستیک سوخته یا لاستیک توصیف می شود، که ... مشمئز کننده به نظر می رسد (می توانید تصور کنید یکی از نمونه های طعم ما در صفحه اول یک لاستیک سوخته باشد؟). چرا بد مزه؟

 

2. یکی از دلایلی که طعم آن برای روبوستا خوب نیست این است که نسبت به عربیکا کافئین بیشتری دارد. ممکن است چیز مثبتی به نظر برسد اما کافئین طعم تلخی دارد که آن را به نوشیدنی ناخوشایندی تبدیل می کند. در واقع دانه روبوستا 2.7 درصد کافئین دارد که تقریباً دو برابر 1.5 درصد عربیکا است.

 

3. محتوای لیپید و قند: همانطور که در اینجا ذکر شد، عربیکا حاوی تقریبا 60 درصد چربی بیشتر و تقریباً دو برابر غلظت قند نسبت به روبوستا است. این عامل نیز احتمالاً تأثیر زیادی در ترجیح طعم عربیکا دارد.

 

4. از نظر قیمت، لوبیا سبز روبوستا حدود نصف قیمت لوبیا سبز عربیکا در بازار کالا است. (روبوستا در مقابل عربیکا)

 

5. روبوستا در مزرعه راحت تر است، عملکرد بالاتری دارد و نسبت به حشرات حساسیت کمتری دارد - کافئین اضافی یک دفاع شیمیایی برای دانه قهوه است زیرا مقدار موجود در روبوستا برای حشرات سمی است.

همه این عوامل به افزایش عرضه و کاهش هزینه های نهاده برای کشاورزان کمک می کند. با این قیمت جذاب‌تر، بسیاری از برشته‌کنندگان در روز برای کاهش هزینه‌ها و افزایش سود، روبوستا را به ترکیب خود اضافه می‌کردند. هنگامی که قهوه در ابتدا در دهه 1900 فروخته شد، کیفیت قهوه به آرامی و به آرامی بدتر شد تا شرکت ها بیشترین سود را به دست آورند.

 

6. جایی که آن را پیدا می کنید: امروزه، اغلب روبوستا را در ترکیب قهوه پیدا نمی کنید. اگر قهوه فوری می نوشید؟ خب، این احتمالاً همه روبوستا است ... اما احتمالاً به طعم و مزه اهمیتی نمی دهید. در ترکیب اسپرسوی شما؟ این یک کیسه مخلوط است. به معنای واقعی کلمه. به اندازه کافی عجیب، روبوستا هنوز به طور گسترده به عنوان بخشی از مخلوط اسپرسو - به ویژه مخلوط های سبک ایتالیایی - استفاده می شود. گفته می شود که به بهبود کرم کمک می کند. با این حال، به طور کلی در مضرات ذائقه، که به نظر ما اولویت ها ممکن است خارج از دوره.

 

نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که علیرغم ارتباط با عربیکا در کیفیت بالاتر و روبوستا به عنوان کیفیت پایین تر، همیشه اینطور نیست. قهوه روبوستای درجه یک، معمولاً طعمی مانند عربیکای ارزان قیمت یا بهتر از آن دارد. با این حال، روبوستای سطح بالا به طور گسترده مورد استفاده یا در دسترس نیست. در عوض، روبوستا معمولاً به عنوان پرکننده یا کاهش هزینه استفاده می شود.

 

7. شکل: دانه های روبوستا بسیار دایره ای تر هستند، در حالی که عربیکا بیضی تر است.

 

8. ارتفاع بوته: عربیکا معمولاً بین 2.5 تا 4.5 متر در مقایسه با ارتفاع 4.5 تا 6 متری روبوستا رشد می کند.

 

9. محتوای اسید کلروژنیک (CGA): این تصویر متأسفانه درست نیست - اما چیزی که در واقع بخشی از قهوه است CGA است. این یک آنتی اکسیدان قابل توجه و یک ضد حشرات است. روبوستا 7-10% CGA و عربیکا 5.5-8% CGA دارد.

 

10. کشت: حدود 75 درصد از تولید قهوه در جهان عربیکا است و حدود 25 درصد آن را روبوستا تشکیل می دهد. برزیل مهم ترین تولیدکننده عربیکا و ویتنام بیشترین تولید روبوستا را دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد